Geotours

 

Bent U een reisbureau of reisorganisatie uit België of Nederland, een vereniging of privépersoon?

Plant U een vakantie of een zakenreis naar of door België?

Bent U een Belgisch bedrijf en U wenst Uw klanten of partners na het zakendoen ook wat culturele of culinaire ontspanning te bezorgen?

GEOTOURS helpt U Uw eigen geplande tour of bezoek uit te werken en uit te voeren.

Sinds 2001 ontwikkelen wij succesvolle concepten waarbij we U adviseren met Uw selectie, planning en uitvoering van de exclusief voor U uitgewerkte en aangepaste excursie of uitstap.

Wij zullen met fierheid het cultureel erfgoed van België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en de Britse Eilanden promoten.

Onze reisleiders, allen gekwalificeerde experten in hun vak, leiden U rond in het hart van Bourgondië, de kastelen van de Loire, de schitterende Europese hoofdsteden zoals Parijs, Amsterdam, London en Brussel of de culturele erfgoedsteden zoals Brugge, Gent, Leuven, Antwerpen, Luik, Namen en Luxemburg met hun prachtige musea en monumenten.

Bezoek de slagvelden van de 2 Wereldoorlogen: de invasiestranden van Normandië of Ieper met zijn vele militaire kerkhoven of beleef de " Waterloo Experience" met onze expert-reisleiders

.

Proef de culinaire specialiteiten van België, zoals de Belgische pralines en de Mosselen met friet...of volg een  bierseminarie in een van de populaire bierlokalen.

   

 

Voor bedrijven die hun bezoekende klanten of zakenpartners iets onvergetelijks willen aanbieden, kunnen wij een aangepast programma aanbieden.