Over ons

 

U plant voor Uzelf of voor derden een particuliere vakantie of een zakenreis naar België of zijn buurlanden?                 Bent u een touroperator of reisagent, dan kunnen wij U helpen om uw klanten de beste van het beste te geven.

INCOMING

GEOTOURS helpt u bij het plannen van uw eigen ontworpen tour. Sinds 2001 ontwikkelden we geslaagde concepten waarbij wij u met uw selectie, planning en uitvoering van uw reis kunnen bijstaan.

Wij zullen met trots het culturele erfgoed van België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk bevorderen. Onze deskundige gidsen kunnen u de stranden van WO II in Normandië, hartje Bourgondië, de kastelen van de Loire, de schitterende steden van Parijs, Amsterdam en Brussel of de culturele steden Gent en Brugge met hun prachtige musea en monumenten leren kennen.

Bezoek de slagvelden van Wereld oorlog I en II, of onderga "de WATERLOO experience" met onze deskundige gidsen.

Laat Uw klanten proeven van onze Belgisch specialiteiten zoals de beroemde chocolade en mosselen met frites … of laat ze proeven van een van onze vele fantastische Belgische bieren, of natuurlijk ook de wafels!

Binnen kort presenteren wij ook culinaire workshops, waarbij Uw klanten zelf onder deskundige begeleiding streekgerechten leren maken!

De keuze is aan U, U kunt ons vertellen wat u of Uw klanten willen bezoeken of doen zodat we samen een aangepast programma kunnen uitwerken.

Wij bieden een verscheidenheid aan mogelijkheden.
Al, onze gidsen zijn gediplomeerd en spreken Engels, Frans, Duits en/of Nederlands.
 

 

 

 

 

 

ONDER CONSTRUCTIE ....