background

HOME

A PROPOS

ACTUALITÉS

SERVICES

PRIX

• GUIDES PRIVÉS

• VOYAGES D'AFFAIRES

PRIX

• AGENT DE VOYAGE / TOUR MANAGER

• CONFÉRENCES

CONTACT

CONTACT

• LEZINGEN

• REISAGENT / TOUR MANAGER

• ZAKENREIZEN

DIENSTEN

NIEUWS

OVER ONS

HOME

• PRIVÉ GIDSEN

PRIJZEN

• REFERENTIES

MEER WETEN

Verzorgen van rondleidingen op maat in België, Frankrijk, Nederland en Luxemburg

Gecertificeerde, professionele gidsen die het culturele erfgoed van Europa promoten

Voor zakelijke klanten, zakenreizen, reisbureaus en particulieren

"Wij zessen uit Ierland bezochten eind september België. We hadden luchthaventransfers nodig van Brussel naar Brugge en reizen naar Duinkerke en Vlaanderen. We kozen voor Georges van Geotours, die een uitstekende keuze bleek. Absoluut punctueel, vriendelijk, met een grondige kennis van zijn onderwerp en zeer flexibel. Hij droeg enorm bij aan ons bezoek. We aarzelen niet om Geotours aan te bevelen aan iedereen die Brugge bezoekt."

Thomas, Tipperary, Ierland

"We zijn net terug van een GEWELDIGE reis naar België om Waterloo te verkennen. We hadden de beste gids ooit, zo deskundig en vriendelijk, gemakkelijk om mee te praten. Het nieuwe museum op het slagveld was echt goed, vooral de 3D filmbioscoop. Het voelde alsof je op het slagveld liep. De boerderij van Hougoumont was net zo goed. Als je Georges boekt, zul je niet teleurgesteld zijn. We hopen dit nog eens over te doen. Raad eens wie we zullen boeken? Tot binnenkort, Georges!"

Jan & Jim Barlett, Boston, Engeland

"Als je op zoek bent naar een privégids in België hoef je niet verder te zoeken: Georges is uw man!

Geotours stemde onze 4-daagse rondreis door Brussel, Antwerpen, Brugge, Gent Leuven, Bastenaken en Luxembur af op onze behoeften. Zijn kennis van elke stad en haar geschiedenis was uitstekend. Hij maakte onze reisroute efficiënt tijdens ons verblijf. Hij werd als snel onze vriend en niet enkel onze gids.

Bedankt Georges voor een onvergetelijke vakantie!"

Adel, New Jersey, United States

"We kozen voor Georges van Geotours na het lezen van zijn bio op de Private Guides site. Onze reden om België te bezoeken was om WOI en WOII sites te zien en met zijn militaire achtergond en interesse in geschiedenis voldeed hij aan onze behoeften.

Voorafgaand aan de reis werkte hij met ons samen om een reisschema samen te stellen dat alles omvatte wat we wilden zien; WOI sites de ene dag, WOII sites de volgende dag.

Zijn busje was proper en comfortabel. Zijn kennis van de geschiedenis van beide oorlogen was uitstekend en interessant.

We zouden meer hebben betaald als we op een grote massatour van een reisorganisatie zouden zijn gegaan en niet het gemak hadden gehad om bij ons hotel te worden opgehaald en afgezet.

Als je een privégids hebt, is de dag flexibel, je kunt dingen achterlaten in het busje en persoonlijke aandacht genieten van je gids. We zouden hem abosluut aanbevelen voor uw reisbehoeften. Hij overtrof onze verwachtingen!"

Abel, New Jersey, Verenigde Staten

Jenny, Scottsdale, Verenigde Staten

(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)